Άγριες Μέλισσες: Ένα από τα δυνατά χαρτιά της σειράς δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Ένα από τα δυνατά χαρτιά της σειράς δεν θα είναι στην τρίτη σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» οδεύουν προς το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν. Η σειρά έχει πάρει το «πράσινο» φως για την τρίτη σεζόν και οι χαρακτήρες σε αυτή θα βρεθούν στη δύσκολη περίοδο της Χούντας.

Και ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό πως την Πέμπτη, οπότε και θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η αυλαία θα… βαφτεί με αίμα καθώς κάποιοι ηθοποιοί αποχωρούν από τις «Άγριες Μέλισσες», έρχεται άλλη μια αποχώρηση που ξαφνιάζει.

Η συγκεκριμένη αποχώρηση αφορά ένα από τα «δυνατά» χαρτιά των «Άγριων Μελισσών» το οποίο όμως δεν φαίνεται μπροστά στις κάμερες.

Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο ο οποίος αποφάσισε για προσωπικούς του λόγους να μην βρίσκεται στην επόμενη σεζόν της σειράς.

   
Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία τους και ανακοίνωσε τη λήξη αυτής.

«Λένε ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Στη δική μου περίπτωση ότι ωραίο άρχισε τελειώνει εξίσου ωραία.Τελειωσαν λοιπόν τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών,και μαζί Μ αυτά τελείωσε και η όμορφη δίχρονη συνεργασια μαζί τους. Για προσωπικούς λόγους δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν.Με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου τον Αντέννα και την jk productions για την εμπιστοσύνη.Τους συναδέλφους σκηνοθέτες Lefteris Charitos , Stamatis Patronis τους διευθυντές φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδακη, Dimitris Theodoridis ,το υπέροχο συνεργείο μου που με αυταπάρνηση έβγαλε σε πέρας μια τόσο προκλητική σειρά που αγαπησατε. Τελος να ευχαριστήσω την Melina Tsampani Petros Kalkovalis για το εξαιρετικό σενάριο. Τελευταία αφήνω τους ηθοποιούς της σειράς που υπερέβαλαν εαυτούς και έφεραν στα σπίτια σας αυτό το αποτέλεσμα. Με δύναμη λοιπόν για τη Τρίτη σεζόν,με τις ομορφότερες ευχές μου να σας συνοδεύουν» έγραψε στην ανάρτηση του ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα