Αγγελική: Η Αγγελική παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Στέφανo!

Αγγελική: Η Αγγελική παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Στέφανo!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha Αγγελική την εβδομάδα που έρχεται!

Η πολυαναμενόμενη σχέση των δυο κεντρικών προσώπων της Αγγελικής (Μαίρη Μηνά) και του Στέφανου (Γιώργος Χρυσοστόμου) είναι, επιτέλους, γεγονός. Η Αγγελική παραδέχεται τα αισθήματά της στον Στέφανo. «Θέλω να είμαι μαζί σου» του λέει και στη συνέχεια οι δυο τους μοιράζονται στιγμές ευτυχίας.

Αυτό που κανείς δεν περιμένει αλλά επίσης θα προβληθεί στο επεισόδιο της Καθαρός Δευτέρας είναι μια σκηνή σοκ μεταξύ του Παύλου (Ιωάννης Παπαζήσης) και Κατερίνας (Άλκηστις Ζιρώ).

 Η Κατερίνα πιάνει τον Παύλο με το περίστροφο στο χέρι έξω από το σπίτι της Σοφίας και του φωνάζει να φύγει, πράγμα που τον βγάζει εκτός εαυτού, της μιλάει με λόγια ανάρμοστα και καταλήγει να της επιτεθεί. Η ένταση χτυπάει κόκκινο. Μια απόπειρα βιασμού στη μικρή οθόνη και μια εξέλιξη που θα καθηλώσει!

Καθαρά Δευτέρα, 15 Μαρτίου – Επεισόδιο 98
Η Κατερίνα πιάνει τον Παύλο με το περίστροφο στο χέρι έξω από το σπίτι της Σοφίας και του φωνάζει να φύγει, πράγμα που τον βγάζει εκτός εαυτού και καταλήγει να της επιτεθεί.

Η Αγγελική επιστρέφει τον Μιχάλη στο σπίτι του όπου και την παροτρύνει να μιλήσει στον Στέφανο για τα συναισθήματά της επειδή της αξίζει να είναι ευτυχισμένη.

Ο Δημήτρης λέει την αλήθεια στην Αθηνά για την επίσκεψη της Κατερίνας, ενώ της ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του τόσο καιρό και της βεβαιώνει πως δεν σκοπεύει να μιλήσει σε κανέναν πλέον για το παρελθόν.

Η Σοφία πιέζει την Κατερίνα να της πει για το περιστατικό με τον Παύλο, ενώ η Όλγα ενημερώνει τον Στέφανο πως κάποιος διέλυσε τον τάφο του πατέρα του.

Η Αγγελική παραδέχεται τα αισθήματά της για τον Στέφανo….

Διαβάστε στο Ourlife ΌΛΑ όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα