Στέφανος Χίος: Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης. Δείτε το πρωτοσέλιδο για το οποίο συνελήφθη

Στέφανος Χίος: Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης. Δείτε το πρωτοσέλιδο για το οποίο συνελήφθη

O δημοσιογράφος Στέφανος Χίος συνελήφθη χθες Δευτέρα το μεσημέρι και οδηγήθηκε στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό.

H εισαγγελία Πρωτοδικών είχε ζητήσει από το πρωί της Δευτέρας αυτόφωρη διαδικασία η οποία αφορά το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί ασέμνων.

Δείτε το εν λόγω πρωτοσέλιδο

 

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα βρίσκεται σήμερα από το πρωί ο Στέφανος Χίος για να εκδικαστεί η υπόθεση του στα πλαίσια του αυτόφωρου.


«Είμαι δημοσιογράφος και όχι εκδότης της εφημερίδας»

Ο Στέφανος Χίος διώκεται για συνέργεια, διότι δεν είναι αυτός ο υπεύθυνος της εφημερίδας και της ιστοσελίδας «Μακελειό», της οποίας το πρωτοσέλιδο αλλά και το βίντεο που το διαφήμιζε, προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα. Ωστόσο ο δημοσιογράφος στην ανάκρισή του ανέφερε: Αρνούμαι ρητά τις κατηγορίες. Όσον αφορά το σημερινό φύλλο και τη σύλληψη μου και για το επίμαχο διαφημιστικό σποτ, έχω να δηλώσω τα εξής: Είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και εργάζομαι στην πολιτική και σατυρική εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ». Σας προσκομίζω τη σύμβαση εργασίας μου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα