Λύθηκε η παρεξήγηση που δεν υπήρχε ανάμεσα σε Κανάκη και Ρώμα. Βίντεο

Λύθηκε η παρεξήγηση που δεν υπήρχε ανάμεσα σε Κανάκη και Ρώμα. Βίντεο

Εχθές ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε ενοχλημένος στο Ράδιο Αρβύλα για  δημοσιεύματα που θέλησαν να εμπλέξουν το Ράδιο Αρβύλα με την υπόθεση του Χάρη Ρώμα και το εξώφυλλο εφημερίδας περί παιδοφιλίας.
Συγκεκριμένα, γράφτηκε πως στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα έπαιξε το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, γεγονός που δεν συνέβη ποτέ.
Μάλιστα τόνισε στον αέρα της εκπομπής του:

«Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις, που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο και λοιπά, το έχουμε συνηθίσει.

Επειδή, όμως, έχουμε κι εμείς κάποιες κόκκινες γραμμές και κάποιες ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε έτσι, θέλει λίγο προσοχή. Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες, λες και δεν γνωριζόμαστε γι΄αυτά τα θέματα και μη γράφετε ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι δίκαιο.

Γράψτε ό,τι θέλετε, αλλά ας βάλουμε μια κόκκινη γραμμή σε κάποια πράγματα, δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τώρα ό,τι να ‘ναι για ένα παραπάνω κλικ, για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν, ποτέ δεν έγιναν, ποτέ δεν παίχτηκαν, ποτέ, ποτέ, ποτέ… Λίγη προσοχή και σας το λέω πολύ ανθρώπινα. Παρακαλώ πολύ να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται σε κάποια πράγματα που γράφονται».

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Χάρης Ρώμας διευκρίνισε:

«Είπα ότι δεν προσφέρετε ούτε για σάτιρα κι επειδή κατά διαστήματα διάφορες σατιρικές εκπομπές, όπως οι αγαπημένοι μου Ράδιο Αρβύλα, έχουν παίξει βιντεάκια του από εκπομπές που κάνει στο διαδίκτυο αυτός ως πλάκα, είναι καλό πλέον να σταματήσει να αντιμετωπίζεται σαν γραφική περίπτωση.

Ο Αντώνης Κανάκης το κατάλαβε, με πήρε τηλέφωνο. Δεν υπήρξε ποτέ καμία επίθεση εναντίον του, είναι φίλοι και τους θεωρώ πολύ αξιόλογους. Επειδή κάνουν μια σάτιρα δυναμική και ωραία, δεν έχει θέση κατά τη γνώμη μου η χρησιμοποίηση αυτού του προσώπου, ο οποίος έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις. Ο Αντώνης Κανάκης φυσικά το κατάλαβε και φυσικά μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναχρησιμοποιηθεί αυτός ο άνθρωπος. Δεν είπα ότι αναπαρήγαγαν το δικό μου θέμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO