Survivor 2021: Ποιος μπαίνει στο παιχνίδι την Κυριακή - Η προειδοποίηση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Survivor 2021: Ποιος μπαίνει στο παιχνίδι την Κυριακή - Η προειδοποίηση του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε από την βραδινή «απόδραση» του Αλέξη Παππά και του Chris Σταμούλη που σήμενα συναγερμό στους παίκτες και στην παραγωγή του Survivor 2021, ο παραγωγός του reality, ο Τούρκος μεγιστάνας των μίντια Ατζούν Ιλιτζαλί, δείχνει αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Η πρώτη κίνηση των παραγωγών που θα δούμε είναι η είσοδος στο παιχνίδι την Κυριακή του Παύλου Γαλακτερού, 24 χρονών, γιου του Νάσου Γαλακτερού, ηχολήπτη και τηλεοπτικού παραγωγού που συμμετείχε στην εκπομπή του Σκάι «Θαλασσόλυκοι».

Θα ακολουθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Ταβλαδάκης, «μπατζανάκης» του Πέτρου Ιακωβίδη, ο οποίος αναμένεται να κάνει και αυτός την εμφάνισή του στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες.

Η προσθήκη των δύο αυτών προσώπων και του Σάκη Σταμούλη, πρώην συντρόφου της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, αναμένεται να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την εκπομπή, τώρα που ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια σκληραίνει.

Όμως, τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο δεν αφορούν μόνο στους παίκτες και το περιβάλλον τους. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πολύ εκνευρισμένος από τις διαρροές που έχουν παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό και πήγε ο ίδιος στον τόπο των γυρισμάτων για να εξηγήσει πρόσωπο με πρόσωπο στους ανθρώπους της παραγωγής ότι, αν το φαινόμενο συνεχιστεί, θα υπάρξουν απομακρύνσεις.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Galakteros (@los_galakteros)

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα