Αγγελική: Ο Στέφανος εξομολογείται στην Αγγελική τα αισθήματά του

Αγγελική: Ο Στέφανος εξομολογείται στην Αγγελική τα αισθήματά του

Ο Τολέγας ενημερώνει τον Παύλο ότι είδε την Αγγελική με τον Βασιλείου κι ότι μάλλον αυτή τον έβαλε να τον ερευνήσει και ότι μάλλον ξέρει και για τον βιασμό

Ο Στέφανος μιλάει με την Αγγελική και κατηγορεί τον εαυτό του ότι παραμέλησε την Δανάη και έμπλεξε σε λάθος καταστάσεις.

Ο Στέφανος εξομολογείται στην Αγγελική ότι δεν αντέχει να κρύβει άλλο ότι κάθε πρωί που ξυπνάει περιμένει τη στιγμή που θα τη δει. Ρωτάει την Αγγελική να του πει αν αισθάνεται το ίδιο. Της λέει ότι αυτό που νιώθει γι αυτή δεν μπορεί και δεν θέλει να το διαχειριστεί. Οι 2 τους έρχονται πολύ κοντά, αλλά η Αγγελική βάζει όριο όσο κι αν δεν θέλει.

Η Λένα κι η Όλγα μιλάνε για τον Θωμά που μάζεψε τα πράγματα του κι έφυγε. Η Λένα είναι σε κακή κατάσταση και μιλάνε με την Όλγα για ένα μυστικό που δεν ξέρει ο Θωμάς και που αν δεν ήταν αυτός η ζωή της θα ήταν πολύ διαφορετική.

Ο Παύλος πάει στο δωμάτιο της Αγγελικής να τη ρωτήσει για ποιο λόγο μιλάει με τον δημοσιογράφο Βασιλείου και αν γνωρίζει τον καθηγητή της Δανάης τον Τολέγα.

Ο Νικόλας είπε αυτά που έπρεπε στην κατάθεσή του και κατηγορήθηκε μόνο για κατοχή και χρήση. 2 χρόνια με αναστολή και υποχρεωτική απεξάρτηση σε κέντρο

Η Σοφία ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι είναι έγκυος

Ο Δημήτρης κατηγορεί τον Μιχάλη στην Αθηνά ότι μπλέκεται στα πόδια του. της λέει ότι ο Μιχάλης ψάχνει και ρωτάει για τότε και κάτι ξέρει. Της ζητάει να τον αφήσει να τακτοποιήσει την κατάσταση όπως ξέρει αυτός. Η Αθηνά του λέει ότι κανείς δεν αγγίζει του Ζάχους

Ο Παύλος ξεμοναχιάζει την Τζένη σπίτι της και την απειλεί ότι κάποια στιγμή θα τα πει όλα. Οι 2 τους βρίζονται, φιλιούνται, χαστουκίζονται και καταλήγουν να κάνουν σεξ.

Η Σοφία λέει στην Ιωάννα ότι τον αγαπάει τον Παύλο, αλλά δεν τον εμπιστεύεται. Η Ιωάννα της λέει ότι θα την στηρίξει

Ο Παύλος λέει στην Τζένη ότι θέλει να πάρει το μερίδιο του και να φύγει από την εταιρία και θα χρειαστεί την βοήθειά της και θα της δώσει ποσοστό. Η Τζένη αρνείται.

Ο Στέφανος μιλάει πάλι στην Αγγελική για τα αισθήματά του. Η Αγγελική του λέει ότι σε λίγο καιρό η Αθηνά δεν θα τη χρειάζεται και θα φύγει. Ο Στέφανος της λέει ότι δεν γίνεται να φύγει. Δεν μπορεί να μην την βλέπει. Η Αγγελική του λέει να μην το κάνει πιο δύσκολο και να κοιτάξει την ζωή του. της λέει ότι δεν θα την ξαναενοχλήσει αφού δεν έχει άλλη επιλογή.

Ο δημοσιογράφος Βασιλείου κανονίζει πάλι συνάντηση με την Αγγελική, μετά τον βλέπουμε στο αυτοκίνητο του χτυπημένο στο πρόσωπο και τον Τολέγα να τον απειλεί με όπλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα