Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα - Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα -  Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Δεύτερη μέρα της εβδομάδας, δεύτερη ασυλία διακυβεύεται σήμερα στο επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι Μαχητές έκαναν ξανά περίπατο επικρατώντας με 10-2 των Διασήμων και τους βύθισαν ξανά στη φαγωμάρα και την εσωστρέφεια. Όσο καλό κι αν διατρανώνουν ότι είναι το κλίμα στις τάξεις τους, οι Διάσημοι έχουν χωριστεί σε κλίκες και αυτό οφείλεται στις δύο ταχύτητες που έχουν στα αγωνίσματα...

Από τη μία είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Αλέξης Παππάς, που παρουσιάζονται μαχητικοί και ανταγωνιστικοί στον στίβο μάχης, και από την άλλη... το χάος.

Ο Γιώργος Καλλίδης και η Ανθή Σαλαγκούδη είναι πιο αργοί και από το ριπλέι, η Άννα Μαρία Βέλλη δεν έχει τις δυνάμεις για να σπρώξει και να τραβήξει, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου τα δίνουν όλα αλλά υπολείπονται στην τελική προσπάθεια, ενώ όαση δείχνει να είναι η νέα παίκτρια Ελίζαμπεθ Ελέτσι, αφού το γυμνασμένο της σώμα θα προσδώσει αντοχή, δύναμη και ενέργεια στην ομάδα της.

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας στο Survivor είναι ξανά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των νεότερων και πιο αθλητικών Μαχητών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα αναμένεται το ίδιο, με τους Μαχητές να κερδίζουν και τη δεύτερη ασυλία και τους Διάσημους να υποχρεούνται να ψηφίσουν άλλον έναν συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Survivor: Οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Δεν ήταν λίγες οι εντάσεις που ξέσπασαν ανάμεσα στους Διάσημους χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η Κάτια, καθώς με την επιστροφή της δεν έδειξαν ιδιαιτέρως χαρούμενοι οι συμπαίκτες της. Επίσης, υπήρχε ισοψηφία με αποτέλεσμα να υπάρχει ντουέτο προς αποχώρηση.

Τελικά, οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς.

thetoc

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα