Άγριες Μέλισσες: Kαταιγιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις 6 χρόνια μετά!

Άγριες Μέλισσες: Kαταιγιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις 6 χρόνια μετά!

Kαταιγιστικές εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 Αγριες Μέλισσες με την πλοκή πλέον να αφορά τη ζωή των ηρώων 6 χρόνια μετά.

"Στο χρονικό άλμα θα δούμε τον Δούκα να επιστρέφει στο Διαφάνι. Ο Νικηφόρος θα τον συναντήσει και μαζί του θα είναι η Ασημίνα, η οποία θα του σώσει για δεύτερη φορά τη ζωή. Όταν θα νιώσει έντονη αδιαθεσία με πόνο στο στήθος θα τον βοηθήσει και πάλι να σωθεί. Στην συνέχεια θα δούμε τον Δούκα να επιστρέφει στο Διαφάνι, όπου θα συναντηθεί με τον καινούριο εισαγγελέα, ο οποίος λέγεται Αλέξης Γραμματικός, θα κάνει μια μεγάλη διαπραγμάτευση μαζί του για το πως μπορεί να οδηγηθεί σε αθώωση και σε πρώτη φάση θα δούμε τον Δούκα να επιστρέφει στο σπίτι του με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού", ανέφερε ο Αλέξης Μίχας αποκλειστικά στο Πρω1νό του ANT1

Αλλη μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα γίνει στο χωριό. Ο Μελέτης γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Πρόκειται για τον μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα παίξει ο Χάρης Σώζος. Σε αυτόν θα καταφύγει ο Κωνσταντής για να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βίος των Σεβαστών. Ωστόσο, θα ερωτευτεί την όμορφη κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, την Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη και θα την ζητήσει σε γάμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα