Μελέτη – Μάνεσης: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των δυο παρουσιαστών

Μελέτη – Μάνεσης: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις των δυο παρουσιαστών

Στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν στον ALPHA για το πόσο θα αντέξει το σχήμα Ελεονώρα Μελέτη – Νίκος Μάνεσης. Η εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» εξελίσσεται σε «Ώρα για… διάσπαση», ενώ η εκπομπή έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα.

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ο Νίκος Μάνεσης έχει αποστασιοποιηθεί, δεν μπαίνει στο πλατό, ενώ δεν είναι ούτε στο control room, ελέγχοντας την εκπομπή από το γραφείο του. Τα σκαμπανεβάσματα στην τηλεθέαση προκαλούν τεταμένη ατμόσφαιρα, με τα δύο στρατόπεδα να προβάλλουν άλλα επιχειρήματα.

Η πλευρά Μάνεση, που έχει επιβάλει το μοντέλο της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, επιμένει ότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο concept αποδίδοντας εμμέσως τις ευθύνες στην παρουσιάστρια, ενώ η πλευρά της Ελ. Μελέτη διαμαρτύρεται ότι δεν έχει λόγο για τίποτα στην εκπομπή, δεν της αφήνουν χώρο για τα κοινωνικά θέματα που είχε εξ αρχής συμφωνήσει με το κανάλι, ενώ τις ακυρώνουν θέματα και καλεσμένους. Η διοίκηση του ALPHA καλείται να συμβιβάσει τις δυο πλευρές πριν οδηγηθούν σε… εκτροχιασμό ή ακόμα και να αναζητήσει διέξοδο με «ανώδυνο» διαζύγιο.

Πληροφορίες της Real life αναφέρουν ότι το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη περιλαμβάνει όρο ότι η ίδια έχει την επιμέλεια στις εκπομπές της, κάτι που, όπως φαίνεται, δεν τηρείται. Η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ακόμα και να αποχωρήσει ένας από τους δυο.