Χαμό προκάλεσε η γyμνή φωτογράφιση στο GNTM. Oι αντιδράσεις

Σε μια έντονη διαφωνία οδήγησε, στο GNTM της Τρίτης, η γυμνή φωτογράφιση του Παναγιώτη την Βίκυ Καγιά με κάποιους διαγωνιζόμενους. Συγκεκριμένα, τον Αιμιλιάνο και τον Δημοσθένη, οι οποίοι εξέφρασαν το δισταγμό τους να φορέσουν γυναικεία ρούχα σε μια πιθανή, μελλοντική δοκιμασία του ριάλιτι μόδας!

«Μπορώ να κάνω μι ερώτηση εγώ… Την περσινή σεζόν στο Παρίσι, ένας τεράστιος σχεδιαστής έβαλε τα αγόρια να βάλουν γυναικεία ρούχα και να κάνουν πασαρέλα. Υπάρχει κάποιος που δεν θα το έκανε;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά τα δέκα αγόρια του φετινού κύκλου του GNTΜ που βρίσκονταν απέναντι της, ενώ δύο ήταν τα χέρια που σηκώθηκαν. » Δεν είμαι ένα άτομο το οποίο, όταν βγει από το GNTM, θα αφοσιωθεί 100% στο μόντελινγκ καθώς έχω να ακολουθήσω και μια καριέρα στη ναυτιλία. Επομένως θα προσπαθήσω να παίξω πιο safe, να κάνω πιο safe φωτογραφίσεις και να μην φτάσω στη διαδικασία να ντύνομαι γυναίκα » τόνισε στην κάμερα ο Αιμιλιάνο.

«Ωραία, Αιμιλιάνο ξέρεις κάτι… Εγώ το σέβομαι αυτό αλλά η αγορά πια ζητάει στα αγόρια να μπορούν να είναι φλούιτ. Δεν είπαμε κανείς να αλλάξει τις πεποιθήσεις του αλλά μπορεί να μπορεί να δουλεύει με πάρα πολύ διαφορετικά πράγματα» απάντησε, σε έντονο τόνο, η Βίκυ Καγιά.

Με τη σειρά του, στην κάμερα του GNTM, ο Δημοσθένης τόνισε πως «μάλλον και εγώ δεν θα το έκανα. Απλά δεν πρόλαβα τον Αιμιλιάνο για να σηκώσω το χέρι μου και εγώ. Αλλά δεν νομίζω να το έκανα γιατί δεν θα το ένιωθα και δεν θα μπορούσα να το αντιπροσωπεύσω»!

«Αυτή η συζήτηση περί diversiy που υπάρχει με άντρες και γυναίκες θεωρώ πως είναι αρκετά σωστή στο χώρο του μόντελινγκ» σημείωσε ο 20χρονος Ηρακλής προσθέτοντας, «η μόδα είναι τέχνη και η τέχνη δεν έχει φύλο κανονικά»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα