Αγριες μέλισσες: Η κατάθεση του Δούκα που καίει την Ελένη

Αγριες μέλισσες: Η κατάθεση του Δούκα που καίει την Ελένη

Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους θεατές της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες μέλισσες», ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1. Η σειρά που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου, Ελλη Τρίγκου και ∆ανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας επιστρέφει με νέα πρόσωπα (ανάμεσά τους ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας) και σεναριακές ανατροπές.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και σε ολόκληρο το χωριό. Όλοι είναι συγκλονισμένοι και κανείς δεν μπορεί να χωνέψει το νέο κακό που τους βρήκε, εκτός απ’ την Μυρσίνη που επιτέλους δικαιώνεται αλλά επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και την Δρόσω.

Ο Νικηφόρος παρότι υπερασπίζεται την Ασημίνα η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη. Ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου αλλά ο λόγος που πήρε μόνος του τη ζωή του, συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται μπροστά στη συνειδητοποίηση ότι πήραν άδικα τη ζωή του Γιάννου. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του την μέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα…

Τι θα δούμε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ο Δούκας με το δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεση τους. Εν τω μεταξύ, ο Κυπραίος επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά τη βοήθεια του. Η δίκη αρχίζει κι ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της, ενώ ο Σωτήρης, η Χαρίκλεια κι ο Κωνσταντής, κατά της. Παράλληλα, ο Ανάστασης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του. Ο Παναγιώτης σκέφτεται ένα τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω από τον Σταμάτη και ζητά τη βοήθεια του Προκόπη. Στη δεύτερη μέρα της δίκης καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσσο, για να την καταδικάσει….

Στο Πρωινο ο Νίκος Ψαρράς μίλησε για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες.

 

ethnos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα