Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο παίκτης του Big Brother - Το βίντεο είναι κομμένο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά ο παίκτης του Big Brother - Το βίντεο είναι κομμένο

Μετά την κατακραυγή για το χυδαίο σχόλιο του πρώην παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού και την "έξωσή" του από το ριάλιτι, ο δικηγόρος του τοποθετείται για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή "LIVE NEWS", ο Γιάννης Βέρρας τόνισε ότι ο πελάτης του είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη. "Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας" είπε, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι "η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια".

Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου

Ο συνήγορος του παίκτη είχε κάνει αρχικά μια τυπική δήλωση χωρίς αναφορά ωστόσο στο περιστατικό.

"Οποιαδήποτε άποψη εμπεριέχει σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο πρέπει να κατακρίνεται, είναι καταδικαστέα και δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. Επιφυλασσόμεθα για τις εξελίξεις τις οποίες καθοδηγεί ο ίδιος" είχε σημειώσει ο κ. Βέρρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μεγάλου Καναλιού, ο παίκτης φαίνεται να μην έχει καταλήξει στην στάση που θα κρατήσει, καθώς μετά από όσα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

"Το βίντεο είναι κομμένο"

Την ίδια ώρα, ξάδερφος του Αντώνη Αλεξανδρίδη που επίσης μίλησε στο Mega υποστήριξε ότι "έχει γίνει τελείως διαστρέβλωση και έχει παρέμβει δικηγόρος και θα πάρει το βίντεο και θα το αναρτήσουν όπως πρέπει".

Για την ώρα, οι μόνοι που έχουν καταφέρει να μιλήσουν μαζί του είναι οι στενοί συγγενείς του. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν, ο ξάδερφός του υποστηρίζει ότι το νόημα της φράσης ήταν διαφορετικό. "Το βίντεο δεν έχει προβληθεί όπως πρέπει… Το βίντεο είναι κομμένο" είπε.

"Ζητώ συγγνώμη"

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως σε ανακοίνωσή του ζητά συγγνώμη, μιλά για λάθος και κάνει λόγο για ανόητη συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια. Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα