8 Λέξεις: Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις - Ο Νικηφόρος συλλαμβάνεται

8 Λέξεις: Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις - Ο Νικηφόρος συλλαμβάνεται

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “8 λέξεις”, καθώς μετά την φονική επίθεση στο σκάφος γνωστού δικηγόρου ο πατέρας της Ιφιγένειας χαροπαλεύει. 

Η Ιφιγένεια μπαίνει στο δωμάτιο της Εντατικής για να τον δει και καταρρακώνεται με αυτό που βλέπει. Ο Φοίβος καταφέρνει να βγάλει τη σφαίρα από τον ώμο της Βίκυς και όλα δείχνουν πως θα πάθει σηψαιμία. Η Ρωξάνη εθίζεται στα ναρκωτικά χάπια, αλλά στην αδελφή της αρνείται ότι κάνει πάλι χρήση. Ο Σίμος για να πείσει την Ολυμπία να δεχθείθ τον γάμο του Νικηφόρου και της Εύας πάει για φαγητό στο σπίτι τους. Η Ολυμπία είναι εκτός ελέγχου και μιλάει άσχημα για τον Νικηφόρο πίσω από την πλάτη του, προκαλώντας για πρώτη φορά την οργή του.

Ο Μάρκος εξοργίζει την Ναυσικά, με αποτέλεσμα να του πετάξει στο πρόσωπο το δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε. Ο Μάρκος δεν τα παρατά και προσπαθεί να την πείσει να τα ξαναβρούν. Ο Σίμος μετά την κουβέντα που κάνει με τον Άκη καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να βοηθήσει τη Σμαράγδα και να σωθεί το ατελιέ της είναι να φύγει από τη ζωή της. Η σύλληψη του Νικηφόρου, μετά τις κατηγορίες της Ολυμπίας, θα προκαλέσει μεγάλο σοκ στην Εύα αλλά και σε όλη την οικογένεια Καλλέργη. Ο Νικηφόρος περνάει από αυτόφωρο και βιώνει τον μεγαλύτερο εξευτελισμό της ζωής του. Παράλληλα η Εύα έρχεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την κόρη της αλλά και με τον Σίμο, ο οποίος υπέβαλε μήνυση.