Netflix: Η τολμηρή εναλλακτική ιστορία του Χόλιγουντ

Netflix: Η τολμηρή εναλλακτική ιστορία του Χόλιγουντ

Ο «πολύς» Ράιαν Μέρφι των American Crime Story, American Horror Story, Glee κ.λπ. ξαναχτυπά με το είδος της μεγάλης τηλεόρασης που χρειαζόμαστε.

Για το περιβόητο «Hollywood» ο λόγος, την πλέον αναμενόμενη φετινή δουλειά του Netflix που μας στέλνει στο μεταπολεμικό Χόλιγουντ για να δούμε μια σειρά χαρακτήρων που προσπαθούν να κάνουν το άστρο τους να λάμψει στη σόουμπιζ.

Στα όρια πραγματικότητας και μυθοπλασίας, μείγμα αληθινών ανθρώπων του Χόλιγουντ και κατασκευασμένων χαρακτήρων, είναι ένα ιντριγκαδόρικο έργο με μια απρόσμενη διαδρομή που κατέφτασε την 1η Μαΐου.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια γενναία εναλλακτική ιστορία του Χόλιγουντ, φτιαγμένη να είναι τολμηρή και αναπάντεχα πολιτική.

Πέρα από αυτό, είναι μια τυπική σειρά του Ράιαν Μέρφι, με εξαιρετική παραγωγή, λαμπερούς ηθοποιούς και τις απαραίτητες δόσεις σκανδάλων και μηχανορραφιών, ερώτων και γυμνού.

Το «Χόλιγουντ» το ρουφάς ως το μεδούλι του, το απολαμβάνεις με όλες τις αισθήσεις, γιατί ακριβώς είναι φτιαγμένο να αρέσει. Και αρέσει σε όλους...

www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα