Masterchef Spoiler: Ανατροπή με τις αποχωρήσεις – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Masterchef Spoiler: Ανατροπή με τις αποχωρήσεις – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας

Έρχονται τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια του Masterchef. Μετά την αποχώρηση και της Κατερίνας, αλλάζουν πλέον οι ισορροπίες και συμμαχίες μέσα στο παιχνίδι. 

Έγκλημα στο μαγειρικό Orient Express! Ποιος είναι ο ένοχος; Τη Δευτέρα 11/05, διαδραματίζεται ένα έγκλημα στο μαγειρικό Orient Express και δύο κορυφαίοι chef ψάχνουν τον… ένοχο! Πολλή αγωνία, μαγειρικές κόντρες και πισώπλατα μαχαιρώματα πλαισιώνουν το concept!

Μετά την αποχώρηση της Κατερίνας από το Masterchef, το reality μαγειρικής μπαίνει στην τελική ευθεία και οι μαγειρικές κόντρες που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα χτυπήσουν…. κόκκινο.

Το MasterChef βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος και η τηλεθέαση βρίσκεται στα ύψη. Τα spoiler, όμως, για την αποχώρηση των παικτών, δίνουν και παίρνουν.

Ποιος παίκτες θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Masterchef μετά την Κατερίνα;

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα αποχωρεί πάλι κορίτσι. Η Ντέμη Γεωργίου. Η Ντέμη συγκρούστηκε με την Κατερίνα, και δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι επιθυμεί να την βγάλει έξω από το σπίτι. Πολύ σύντομα, όμως, θα την ακολουθήσει και η ίδια.

Μετά την Ντέμη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοίερς, σειρά αποχώρησης από το MasterChef παίρνει η Μαριάννα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoiler σχετικά με την αποχώρηση της Ντέμης και της Μαριάννας.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα