Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη-Όλα όσα είπε για τη διακοπή της εκπομπής της

 Επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη με την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μετά από μία διήμερη απουσία.

Η εκπομπή «Ελένη» είχε αναβληθεί τελευταία στιγμή την περασμένη Δευτέρα, καθώς βασικοί της συνεργάτες δεν πήγαν στον Alpha γιατί έπρεπε να κάνουν ιατρικές εξετάσεις.

Η ίδια μίλησε γι’ αυτό και εξήγησε στους τηλεθεατές ότι κι εκείνη ανησύχησε.

«Καλησπέρα σας! Είμαστε εδώ στη θέση μας όλοι μαζί. Μάλλον σας ανησυχήσαμε λίγο την Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο, γιατί δε θα πούμε ψέματα και εμείς ανησυχήσαμε…Ούτως ή άλλως όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο, αισθάνεσαι ότι είναι άρρωστος…  Εδώ φταρνίζεσαι και λες “Με κοιτούν όλοι περίεργα επειδή φταρνίστηκα”;

Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Έγιναν. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο. Το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι. Όπως και να είναι η καθημερινότητά μας. Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας, αληθινό.

Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δε γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες», ανέφερε η Ελένη στην έναρξη της εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ