Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha;

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha;

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha; Αυτή η ερώτηση κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ακόμη και η ίδια η παρουσιάστρια έχει φανερώσει έμμεσα τα σημάδια… κόπωσης αυτής της συνεργασίας. Φαίνεται, όμως, πως τα πράγματα πλέον γίνονται πιο συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τις typologies.gr, “Η Ελένη τελείωσε (σ)τον Alpha”. Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά “πως μετά από 15 χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η Ελένη Μενεγάκη, το μεγαλύτερο brand name της ελληνικής τηλεόρασης, αποφασίζει να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Alpha! Εκείνο που κάνει αίσθηση στο ηχηρό τηλεοπτικό διαζύγιο είναι ότι η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε την απόφασή της χωρίς καν να μπει σε καμία διαπραγμάτευση με τη διοίκηση του σταθμού”.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε σε υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει. Η συζήτηση έγινε στα πεταχτά, σε διάδρομο των εγκαταστάσεων του καναλιού. Το στέλεχος έμεινε εμβρόντητο, μετέφερε σε άλλους αξιωματούχους τη σύντομη συνομιλία και… μέχρι εκεί. Από τότε δεν έχει γίνει καμία επαφή, καμία κρούση, θεωρώντας στον ALPHA πως μπορεί να είναι… αστείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα