Η έμμεση αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του

Η έμμεση αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του

Λίγο πριν απολογηθεί στο ΕΣΡ, για τον τρόπο που χειρίστηκε τόσο ο ίδιος αλλά και το πάνελ της εκπομπής του την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε παρέμβαση στο σπίτι του από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας».

Ο παρουσιαστής, το μεσημέρι της Πέμπτης, μέσα από τη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια έμμεση αναφορά στη συγκεκριμένη παρέμβαση η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Παρατηρώντας ότι το κλίμα ανάμεσα στους συνεργάτες του ήταν «βαρύ», ανέφερε: «Μου έχετε πέσει λίγο και είστε λίγο υποτονικοί. Πάμε λίγο να ανέβουμε καταρχήν. Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς μου είστε πεσμένοι. Αντί να με ανεβάσετε λίγο που έχω θέματα, είστε εδώ μες στην κατάθλιψη. Ανεβείτε λίγο να με ανεβάσετε κι εμένα».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Λιάγκας, στις αρχές της εβδομάδας, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως εντάσσει μια νέα στήλη στην εκπομπή η οποία ως στόχο έχει να αναδειχθεί η γυναίκα και ζήτησε άλλη μια φορά συγγνώμη για τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα