Άγριες Μέλισσες: Μία από τις αδελφές μένει έγκυος -Τι αποκάλυψε η κυρά Ρίζω

Άγριες Μέλισσες: Μία από τις αδελφές μένει έγκυος -Τι αποκάλυψε η κυρά Ρίζω

Για τον ρόλο της στις «Αγριες Μέλισσες», αλλά και για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, έκανε η Ελένη Καρακάση που παίζει την κυρά-Ρίζω.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» για τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά, η ηθοποιός δήλωσε: «Μου έστειλαν τα 4-5 πρώτα επεισόδια, όπου στο 1ο επεισόδιο είχα μια ατάκα, στο 2ο επεισόδιο μια μικρή σκηνή, στο 3ο και στο 4ο δεν έπαιζα καθόλου. Δεν με νοιάζει που έχω έναν μικρό ρόλο, με νοιάζει που έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο σε μια εξαιρετική σειρά».

Όταν αναφέρθηκε όμως και στον Χαρακτήρα που υποδύεται, η Ελένη Καρακάση έκανε και μια σημαντική αποκάλυψη για την εξέλιξη του σίριαλ. «Ξέρω ότι κάπως θα μπλεχτώ με την οικογένεια των κοριτσιών, λόγω εγκυμοσύνης τους. Μέχρι εκεί θα πω, δεν λέω τίποτα παραπάνω», ανέφερε χωρίς να δώσει καμία παραπάνω λεπτομέρεια.

Όσο για το πρόσωπο με το οποίο η κυρά Ρίζω έχει κάκιστη σχέση στο Διαφάνι, αυτό είναι ένα: «Νομίζω ότι με αυτόν που τα πάει χειρότερα στο χωριό είναι με τον Θωμά Κυπραίο».

Πάντως, μία από τις αδελφές, η «Δρόσω» (κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη), πριν από λίγο καιρό όταν ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον αν ο ρόλος της θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο, είπε πως δεν έχει ιδέα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα