Τα Φιλαράκια επιστρέφουν; Τα δυνατό σενάριο που μας ετοιμάζει για νέο κάψιμο

Τα Φιλαράκια επιστρέφουν; Τα δυνατό σενάριο που μας ετοιμάζει για νέο κάψιμο

Επανασύνδεση των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Friends" φέρεται να ετοιμάζεται από το HBO Max, με τους έξι σταρ να είναι σε συνομιλίες για να επιστρέψουν στα τηλεοπτικό πλατό.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη για ένα πρόγραμμα χωρίς σενάριο που θα επανασυνδέσει τα “Φιλαράκια” Τζένιφερ Άνιστον, Κάρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ Λε Μπλανκ με τους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, σύμφωνα με το THR.

Μια πηγή δήλωσε ότι δεν έχει κλείσει συμφωνία για το ειδικό αφιέρωμα και ότι οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Η είδηση για πιθανή επανασύνδεση συνδέεται με την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς.

Η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε πρόσφατα ότι η ομάδα της σειράς Friends “δουλεύει πάνω σε κάτι” και οι πρωταγωνιστές έχουν αναρτήσει στα social media φωτογραφίες, στις οποίες είναι όλοι μαζί, προκαλώντας φήμες για μια ενδεχόμενη επανένωση.

Πάντως το σίγουρο είναι πως εάν αυτό γίνει, πάρα πολλοί είναι εκείνοι που θα… “καούν” ξανά με τη σειρά, καθώς έτσι κι αλλιώς βλέπουν ξανά και ξανά τα επεισόδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα