Άγριες Μέλισσες: Η διπλή αποκάλυψη για την Δρόσω και η πιο αστεία σκηνή

Άγριες Μέλισσες: Η διπλή αποκάλυψη για την Δρόσω και η πιο αστεία σκηνή

Η Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται την Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μίλησε για το πώς μπήκε στη σειρά, για το ρόλο της, τη σκηνή που την είχε προβληματίσει, ενώ εξομολογήθηκε κι ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα.

«Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο.
Ο «Δρόσω» και η μεγάλη αλλαγή της

«Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;» εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνεχίζει:

«Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2,5 ώρες».

«Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό», καταλήγει η Δανάη Μιχαλάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Media

-
Σχολιάστε το άρθρο: