Άγριες Μέλισσες: Πόσες ηθοποιούς «κέρδισε» η Μαρία Κίτσου για το ρόλο της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Πόσες ηθοποιούς «κέρδισε» η Μαρία Κίτσου για το ρόλο της Ελένης

Είναι η «εθνική μας χήρα», όπως την αποκαλούν στο Twitter οι χρήστες. Ο ρόλος της  Ελένης Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες» αγαπήθηκε από την αρχή. Και μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μία… μαύρη χήρα (αφού σκότωσε με τη βοήθεια των αδελφών της, τον σύζυγό της Σέργιο Σεβαστό), η «Ελένη» ή «Λενιώ» κατέκτησε το κοινό και έγινε από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς.

Βέβαια, σε αυτό έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η ίδια η Μαρία Κίτσου, που την υποδύεται. Η ηθοποιός με την ερμηνεία της έχει απογειώσει το ρόλο, ενώ έχει αφήσει το δικό της στίγμα σε αυτόν.

Και να σκεφτεί κανείς πως για το ρόλο της Ελένης Σταμίρη, οι άνθρωποι της σειράς είδαν 15 ηθοποιούς. Για να τον κερδίσει τελικά, η Μαρία Κίτσου.

Άλλωστε, τα κάστινγκ κράτησαν αρκετούς μήνες και είδαν μέσα στο διάστημα αυτό πολλούς ηθοποιούς. Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές έκλεισαν αμέσως και κάποιοι όχι, αφού χρειάστηκε να δουν πολλές υποψηφιότητες μέχρι να καταλήξουν σε αυτόν που ταίριαζε στο ρόλο.

Χαρακτηριστικό εδώ είναι το παράδειγμα του Γιώργου Γεροντιδάκη που υποδύεται τον Μελέτη. Οι άνθρωποι της σειράς χρειάστηκε να δουν 30 ηθοποιούς για να καταλήξουν σε αυτόν. Και η επιλογή και εδώ τους δικαιώνει, αφού ο «Μελέτης» είναι από τους χαρακτήρες που το κοινό και δη οι χρήστες του twitter, αγαπούν να… μισούν!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα