Έρχονται αλλαγές στο Boom του Τανιμανίδη μετά τη χαμηλή τηλεθέαση

Έρχονται αλλαγές στο Boom του Τανιμανίδη μετά τη χαμηλή τηλεθέαση

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ, το «Boom» που παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης, από τα πρώτα του βήματα δεν κάνει την αναμενόμενη τηλεθέαση και το κανάλι αναλαμβάνει να λάβει δραστικές αποφάσεις.

Εξετάζονται αλλαγές στο «Boom»

Στον ΣΚΑΪ είχαν ποντάρει αρκετά στο «Boom», από τη στιγμή μάλιστα που είναι ένα πρότζεκτ που ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παράλληλα, στήριξαν πολλά στον Σάκη Τανιμανίδη, τον οποίο τοποθέτησαν στη θέση του παρουσιαστή.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως το τηλεπαιχνίδι δεν έχει «κερδίσει» τους τηλεθεατές. Μάλιστα τα νούμερα τηλεθέασης όχι μόνο είναι αρκετά χαμηλά, αλλά τα τηλεπαιχνίδια στα υπόλοιπα κανάλια παραμένουν ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η διοίκηση του ΣΚΑΪ είχε επικοινωνία με τον παρουσιαστή, ώστε να ακουστούν προτάσεις και να εξεταστούν περιπτώσεις που θα βελτιώσουν την κατάσταση.

Η συζήτηση έγινε την Πέμπτη και συζητήθηκε το ενδεχόμενο το «Boom» να μεταφερθεί άλλη ώρα, ακόμα και το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι, η συνομιλία έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να προχωρήσουν οι αλλαγές, ώστε να μην φθαρεί ούτε η δικιά του εικόνα, ούτε το τηλεοπτικό προϊόν.

 

Πηγή: Neaselida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα