Η Ακρίτα σχολιάζει τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο»: «Δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch»

Για την ελληνική τηλεόραση, το βιβλίο του Ντάνου, αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος», το οποίο παρουσίαζε η ίδια, μίλησε η Έλενα Ακρίτα. Η γνωστή δημοσιογράφος, ηθοποιός και συγγραφέας, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Η Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει προκληθεί από το βιβλίο του πρώην νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε απαξιωτικά για το βιβλίο του Ντάνου. Είμαστε όλοι αναλφάβητοι ή έστω ημιαναλφάβητοι. Αφού δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Δεν είναι δυνατόν να χλευάζουμε το ότι ο Ντάνος έγραψε βιβλίο. Είμαστε τόσο υποκριτές. Έλεγαν για τον εκδοτικό οίκο του Ντάνου ότι παλιά έβγαζε καλά λεξικά. Τα έχουν αγοράσει; Από τον Ντάνο θα ζήσει ο εκδοτικός, μια χαρά παιδί είναι».

Τι είπε για τον «Αδύναμο Κρίκο»

Για την επιστροφή του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» που θα παρουσιάζει φέτος ο Τάσος Τρύφωνος, και τον οποίο στο παρελθόν παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία η Έλενα Ακρίτα, είπε: «Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση. Επιστρέφει ‘Ο πιο αδύναμος κρίκος’ και θα το κάνει ο Τάσος Τρύφωνος που είναι πολύ καλός. Όμως επειδή μου προτάθηκε και εμένα να το κάνω πέρυσι από τον Τζώνη Καλημέρη, πιστεύω αυτή η εποχή είναι άγρια. Όταν έκανα εγώ τον αδύναμο κρίκο που είναι σκληρό και δύσκολο παιχνίδι, ο άλλος ήθελε τα λεφτά για να πάρει το κορίτσι του να ανεβεί στην μηχανή και να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, ή το ήθελε για ένα δώρο. Τώρα όταν νιώθεις το βλέμμα του ανθρώπου απέναντι σου, που παίζει για να πληρώσει το γάλα του παιδιού του, συγνώμη δεν είναι πια διασκεδαστικό να είσαι bitch. Εύχομαι στον Τάσο να πάνε όλα καλά αλλά αυτή είναι η δική μου άποψη» τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ