Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αυλαία του Happy Day: Φεύγουμε με μια γλυκόπικρη γεύση

Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αυλαία του Happy Day: Φεύγουμε με μια γλυκόπικρη γεύση

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε για καλοκαίρι τους τηλεθεατές της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε μετά τη λήψη κάποιων αποφάσεων.

«Ξέρετε ότι είμαι αυτή η ευσυγκίνητη που παθιάζεται όταν μιλάει. Η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο περίεργη και για μένα γιατί συνέβησαν πολλά. Θα πω ότι αυτή η εκπομπή για μένα είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια, μου αρέσει να ξυπνάω μαζί σας.

Έρχομαι εδώ με μεγάλη χαρά, με μεγάλο χαμόγελο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που έχει κάνει τα πρωινά μου τόσο όμορφα. Από το πρωί που φτάνω με την πρώτη καλημέρα που θα πω μέχρι τη στιγμή που θα φύγω…Να σας ευχαριστήσω που κάνατε αυτή την εκπομπή νούμερο ένα. Είπα από την αρχή ότι είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας και αναφέρομαι και στην αρχισυντάκτριά μου και alter ego μου, Μαίρη Παλιαλέξη και στη δημοσιογραφική ομάδα (…). Τι να πω, φεύγουμε με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί από τη μια ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου από την άλλη στενοχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη δεν θα το κρύψω αλλά από κει και πέρα κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή (…)».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα