Το μήνυμα του Γιώργου Παπαδάκη για "καλή αρχή" στην Αμαλία Κάτζου

Η Αμαλία Κάτζου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Παπαδάκης της έστειλε μήνυμα για καλή αρχή στο Open tv.

«Βέβαια, στο πρώτο θέμα της ατζέντας είναι οι περικοπές στις συντάξεις, τα αναδρομικά, οι 120 δόσεις για τα χρέη των επιχειρήσεων. Θα έλεγα ότι το κοινό μας αυτή την ώρα είναι πολύ ζωντανό, η τηλεθέασή μας στα δυναμικά κοινά πολύ ικανοποιητική και αυτό από την πρώτη εβδομάδα προβολής. Μεγάλο ατού της εκπομπής, η ζωντανή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη και την περιφέρεια, που φέρνει όλη την Ελλάδα κοντά» είπε η δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Espresso".

Η Αμαλία Κάτζου αιφνιδιάζει ευχάριστα όταν τονίζει ότι την ενασχόλησή της με την πρωινή ενημέρωση την οφείλει στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος της έστειλε ευχές όταν ξεκίνησε η «Ώρα Ελλάδος.

«Ο Γιώργος Παπαδάκης με καλούσε στο “Καλημέρα, Ελλάδα” για να σχολιάσουμε την επικαιρότητα. Ήταν εκείνος που είδε ότι μπορώ να ελίσσομαι σε ένα πρωινό ζωντανό πρόγραμμα και μετά το είδαν και τα στελέχη του καναλιού μου. Τον Γιώργο τον εκτιμώ αφάνταστα και του οφείλω πολλά. Τον θεωρώ φίλο μου. Του χρωστάω - και θέλω να το πω δημόσια. Είναι σημαντικό το ότι έχω την ευχή του».

Η Αμαλία, η οποία ασχολείται με τη δημοσιογραφία από το 1997, ένιωσε ότι η απόλυτη έκθεση έρχεται με την τηλεόραση, με τα ζωντανά δελτία και τις εκπομπές.

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πολιτική άποψη και θα την εκφράσει με επιχειρήματα, χωρίς να προσβάλει κανέναν, και θα δεχτεί οποιαδήποτε κριτική ή σύγκρουση. Αυτό που δεν μπορώ ακόμη να δεχτώ είναι η κακοήθεια. Για εμένα σημασία έχουν το ρεπορτάζ, οι πηγές, το ανθρώπινο πρόσωπο και όχι η ψεύτικη είδηση, και αυτό έχει εκτιμηθεί από τον κόσμο» τονίζει η κα Κάτζου στην "Espresso".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα