Έλλη Στάη: Η απάντησή της για το ότι το OPEN είναι το νέο MEGA

Έλλη Στάη: Η απάντησή της για το ότι το OPEN είναι το νέο MEGA

Την Τετάρτη ,στις 19.00 ,η Έλλη Στάη έκοψε την κορδέλα και εγκαινίασε το OPEN. 

Η επιτυχημένη δημοσιογράφος και ανκοργούμαν, μίλησε για όλα στο ΘΕΜΑ 104,6 «Ζήσαμε την πτώση του μιντιακού συτήματος. Είμαστε σε μεταβατική στάση. Η οικονομική κρίση τον χώρο των μίντια τον πήρε σαν ποτάμι».

Στην ερώτηση αν ο ανταγωνισμός με την έλευση του νέου καναλιού θα δώσει ώθηση, η έμπειρη δημοσιογράφος απάντησε: «Το ξεκίνημα από το μηδέν είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Η τηλεόραση επειδή είναι περίπλοκη έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Εμένα μου έτυχε ο κλήρος να το ανοίξω το κανάλι κάτι που δεν συνηθίζεται και έχουν δώσει μεγάλη σημασία στην ενημέρωση».

Στο κατά πόσο το δελτίο του Open θυμίζει σε πολλά σημεία το παλιό Mega, η κ. Στάη είπε:

«Έχει δώσει το ελάχιστο από αυτό που έχει να δώσει και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Άνθρωποι που ασχοληθήκαμε όλοι με όλα. Δημοσιογράφοι που κάναμε και θέματα τεχνικά ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να κάνουμε και τη δουλειά μας. Το ενημερωτικό τμήμα είναι δυναμικό. Σου θυμίζει Mega γιατί έχει πολύ καλούς δημοσιογράφους του Mega που είχαν μείνει έξω από την καθημερινή δουλειά. Ίσως να σου το θυμίζει γιατί το Mega είναι το κανάλι που έκλεισε και το Open το κανάλι που άνοιξε. Αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι το παλιό Mega».

Στην ερώτηση για το αν θα έχει «παράθυρα» το δελτίο, ανέφερε:

«Θα έχουμε και ήδη είχαμε. Η προσπάθειά μας είναι να έχουμε ισορροπία. Δεν θέλουμε κουβέντα για την κουβέντα».

Τέλος, η Έλλη Στάη αποκάλυψε πως μετά το νέο έτος θα ξεκινήσει η δική της εκπομπή η οποία θα έχει την κλασική μορφή του πολιτικού talk show. Είπε χαρακτηριστικά: «Επειδή πάμε σε εκλογές αναγκαστικά θα έχουμε και περισσότερη πολιτική με θέματα που θα ανοιχτούν».

 

tvnea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα