Το ξέσπασμα της Χρηστίδου, η δημόσια συγγνώμη από Τσιμτσιλή και το καρφί στο Πρωινό

Το ξέσπασμα της Χρηστίδου, η δημόσια συγγνώμη από Τσιμτσιλή και το καρφί στο Πρωινό

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής, "Happy Day" για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε σχετικά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λέγοντας χαρακτηριστικά στα stories της:

"Σήμερα ετοίμασα ένα βιντεάκι που αφορά όλο αυτό που έχει γίνει. Δεν θα το παίξω όμως γιατί έπαιξε και ένα υπονοούμενο για την απάντηση του Παύλου. Θεωρήθηκε ότι όλο αυτό γίνεται για την πρεμιέρα μας και μου φαίνεται ακόμα πιο πρόστυχο από αυτό που έχει γίνει. Θέλω όμως να σου πω κάποια πράγματα. Θα το κάνω την Κυριακή το μεσημέρι", ανέφερε  και συμπλήρωσε: "Μη δεις την εκπομπή, αν είναι να τη δεις γι' αυτό τον λόγο. Έχει πολλούς άλλους λόγους να τη δεις, αλλά όχι δε θα μιλήσουμε γι΄ αυτό". 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημόσια συγγνώμη στη Χρηστίδου

Μετά από όλον αυτό το ντόρο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου από την ομάδα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε δημόσια συγνώμη και είπε πως μίλησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα της εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε και ότι δεν είχαν καμία κακή πρόθεση και της ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, η Σταματίνα και στον αέρα της εκπομπής της τόνισε: «Αφετηρία του σχολίου μας πάντα είναι η καλή διάθεση και το χιούμορ, όμως μπορεί κάποιες φορές να μην πετυχαίνει και να γίνονται και ατυχή σχόλια και αν χρειαστεί να βγούμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη!»!

Και πρόσθεσε: «Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα και τα βρήκαμε. Της εξήγησα και το κατάλαβε… Οφείλω, ωστόσο να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις bullying για κορίτσια που έχουν περισσότερα κιλά... Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και ξέρω ότι και οι συνεργάτες μου που μίλησαν, αν είπαν και κάτι που μεταφράστηκε ή κατανοήθηκε ατυχώς, δεν είχαν κακή πρόθεση...»!

Και τόνισε: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Τι προηγήθηκε. Η σκληρή κριτική στο "Happy Day" από το "Πρωινό": Είναι θλιβερό - Άκρως ρατσιστικά σχόλια 

Ορισμένα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με ένα κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη σειρά του, έδωσε τη δική του απάντηση στον Παύλο Σταματόπουλο.

Το θέμα έφτασε στο τραπέζι του "Πρωινού" και όταν έπαιξε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day, προκλήθηκαν αντιδράσεις.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε φανερά εκνευρισμένος: «Είναι θλιβερό! Στην τηλεόραση δεν βγαίνουν κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ; Άκρως ρατσιστικά σχόλια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπό της, αλλά η απάντηση της ¨Σισσάκι είσαι μια χαρά» δεν μου άρεσε. Περίμενα να υπερθεματίσει. Λυπάμαι που το λέω. «Όποιος κόβει το τσιγάρο μοιάζει στη Ζαρίφη;», τι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα»;

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και η Αφροδίτη Γραμμέλη, τόνισε τα εξής: «Εγώ θεωρώ ότι μάλλον το αστείο ξέφυγε. Είμαστε κανονικές γυναίκες, είτε έχουμε 5 κιλά παραπάνω, είτε μας αρέσει να τρώμε ή να μην τρώμε, δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού στην ελληνική τηλεόραση. Τέλος».

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα