Oύτε ξέρεις τι σου γίνεται αυτή τη στιγμή, δεν ξέρεις το dress code!

Oύτε ξέρεις τι σου γίνεται αυτή τη στιγμή, δεν ξέρεις το dress code!

Καθόλου δεν άρεσε στους κριτές του My Style Rocks η σημερινή στυλιστική επιλογή της Έφης Αναστασοπούλου, καθώς θεώρησαν ότι δεν ταίριαζε καθόλου στο concept το οποίο επέλεξε: το look μίας πρέσβειρας που βραβεύεται για το έργο της.

«Αν πήγαινες σε ένα εστιατόριο, όλα θα ήταν πάρα πολύ ωραία. Το να πας να βραβευτείς ως πρέσβειρα, που ούτε ξέρεις τι σου γίνεται αυτή τη στιγμή, δεν ξέρεις πώς ντύνονται οι πρέσβειρες, το dress code, τα πράγματα και τα λοιπά, και βάζεις ένα concept με το οποίο δεν μπορεί να ταυτιστεί καμία γυναίκα που σε βλέπει», ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης, εστιάζοντας την κριτική του στα γυαλιά ηλίου και τις μπότες για απογευματινή τελετή βράβευσης.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σχολίασε: «Πιστεύω ότι αν συνέβαινε αυτό και ήσουν πρέσβειρα και σε βραβεύανε, δεν θα πήγαινες έτσι ποτέ. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που λες με αυτό που είσαι και αυτό που βλέπουν οι τηλεθεατές δεν πείθει, γιατί δεν έχει καμία αλήθεια. Και αυτό είναι που εξοργίζει και τον Στέλιο και εξοργίζει όλους μας.

Ότι ειδικά εσύ, με αυτές τις γνώσεις που έχεις, με αυτό το στυλ που έχεις γενικά, δεν θα πήγαινες ποτέ έτσι. Θα το μάθαινες και θα σου είχε έρθει τεταρταίος πυρετός για να δεις τι θα βάλεις. Δεν θα έβαζες τίποτα απ’ όλα αυτά.

Γιατί είναι μία πάρα πολύ σοβαρή βράβευση και όλοι οι άνθρωποι, όταν τους βραβεύουν, δεν πάνε σαν να είναι ροκ σταρ. Ούτε πάνε με ένα πρωινό look, αυτό που ξεκινάτε από το πρωί και φτάνετε μέχρι το απόγευμα. Ξέρεις κάτι; Υπάρχουν κανόνες, υπάρχει ένα παιχνίδι, υπάρχει βαθμολογία, υπάρχει ένα χρηματικό έπαθλο, εκνευρίζεστε, φωνάζετε, χάνετε την ψυχραιμία σας, χάνετε το ήθος και το κύρος σας. Αλλά έρχεστε μετά εδώ πέρα και λέτε μια μπούρδα, δεν έχω καλύτερη λέξη να στο πω, μία μπούρδα. Αυτό. Εγώ αυτό ακούω αυτή τη στιγμή».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα