Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι που πέρασαν από το Mega θυμούνται και συγκινούν

Ηθοποιοί και δημοσιογράφοι που πέρασαν από το Mega θυμούνται και συγκινούν

Το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι οδηγείται σε βέβαιο θάνατο, καθώς η απόρριψη των προσφυγών της Τηλέτυπος από το Συμβούλιο της Επικρατείας και η απόφαση του ΕΣΡ για να «πέσει» το σήμα δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ζωής.

Οι άνθρωποι που έζησαν το Mega τις χρυσές του εποχές, οι εργαζόμενοι που πέρασαν από διάφορα πόστα και αγάπησαν το κανάλι σαν δεύτερη οικογένεια, έχουν αρχίσει να το αποχαιρετούν με φωτογραφίες και συγκινητικά λόγια, που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

«Και μπορεί ο χρόνος να μέτρα αντίστροφα για το ‘μαύρο’ στο Mega, κανείς όμως δεν μπορεί να μαυρίσει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί… Χιλιάδες αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μας…», έγραψε στη λεζάντα η Νάταλι Κάκκαβα. Η δημοσιογράφος δούλεψε για 15 χρόνια στο σταθμό, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την παρουσίαση του καιρού.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και μπορεί ο χρόνος να μέτρα αντίστροφα για το 'μαύρο' στο Mega,κανείς όμως δεν μπορεί να μαυρισει τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε εκεί.. Χιλιάδες αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μας.. Και κάτι ευχάριστο...Μου μετέφεραν ότι το Mega θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσα από τα συνδρομητικά κανάλια.. Και που ξέρεις? Το παιχνίδι λήγει πάντα στις καθυστερήσεις...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλι Κακκαβα (@n.kakkava) στις9 Οκτ, 2018 στις 9:48 πμ PDT



Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της με τον Απόστολο Γκλέτσο από τη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς». Ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού, μέσα από το οποίο αναδείχθηκε και αγαπήθηκε η ηθοποιός, αποτέλεσε για εκείνη μία γλυκιά αφορμή για να αποχαιρετίσει το κανάλι που την έκανε γνωστή.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once upon a time....#longtimeago #psithirikardias @apostolosgletsos #memories #manousosmanousakis #mega #mymoments #timeisnotstandingstill !!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Papaharalambous (@anna_maria_papaharalambous) στις7 Οκτ, 2018 στις 10:57 μμ PDT



«Καλημέρα και καλή εβδομάδα με φωτό από τα πρώτα χρόνια του Mega!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία του από το δελτίο ειδήσεων. Ένα από τα Hashtag του άνκορμαν ήταν και το #megamou, με τον ίδιο να είναι βέβαιο και αποδεδειγμένο ότι οφείλει ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας του στο Mega.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με φωτό από τα πρώτα χρόνια του Mega! #megamou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS (@nikoschatzinikolaou) στις7 Οκτ, 2018 στις 11:11 μμ PDT



Η Λίνα Σακκά είναι, επίσης, από τις ηθοποιούς που αγαπήθηκε από τις σειρές του Mega. Με ένα ενσταντανέ της από το σίριαλ «Γοργόνες», είπε το δικό της αντίο στο σταθμό, ενώ φρόντισε στη λεζάντα της να γράψει «ωραίες αναμνήσεις», αποδεικνύοντας το πόσο ξεχωριστό κομμάτι παραμένει για εκείνη αυτό το κανάλι.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#megachannel #thanksforeverything #nicememories #lifegoingon #mypast#mylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lina Sakka (@linasakkaofficial) στις11 Οκτ, 2018 στις 11:08 πμ PDT

reader

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα