Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Κόρη γνωστών ηθοποιών πήγε στο Voice αλλά δεν γύρισε κανείς

Στη σκηνή του The Voice ανέβηκε η πανέμορφη κόρη δύο καταξιωμένων ηθοποιών, προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη της στο talent show του ΣΚΑΪ. Αλλά, δυστυχώς για εκείνη και προς απογοήτευση του μπαμπά της, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια, καμία από τις τέσσερις καρέκλες των coaches δεν γύρισε.

Ο λόγος για τη Μαρίλια Μητρούση, την κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου. Η 23χρονη έχει κληρονομήσει, πέρα από τα χαρακτηριστικά και των δύο γονιών της και την αγάπη τους για τις Τέχνες. Αν και η ίδια επέλεξε το δρόμο της μουσικής, έχοντας και ανάλογες σπουδές. 

Ωστόσο, στην εμφάνισή της στο «The Voice» είχε αρκετές αστάθειες, λόγω άγχους όπως και η ίδια εξήγησε, με αποτέλεσμα να μη γυρίσει κανείς από τους τέσσερις κριτές.

«Το’ χεις βρε παιδάκι μου. Λίγη αστάθεια υπήρχε. Αρκετούτσικη δηλαδή, αλλά το λέει η ψυχούλα σου», είπε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης σχολίασε ότι η φωνή της θυμίζει μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο. «Πιστεύω ότι στα 24 θα είσαι τέλεια και θα έρθεις και θα μας το πεις», της είπε.

Και κάπου εκεί, ο Γιώργος Καπουτζίδης τους σύστησε ξανά την Μαρίλια, εξηγώντας ποιος είναι ο μπαμπάς της. «Τώρα που σας βλέπω, καταλαβαίνω γιατί έχει αυτή την αρετή», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Μιχάλη Μητρούση. «Το τραγούδι το ερμήνευσε, δεν το τραγούδησε. Τα πιο πολλά παιδιά έρχονται και τραγουδάνε. Η Μαρίλια το ερμήνευσε. Είναι πάρα πολύ εκφραστική. Έχει πάρει δάνεια από εσάς, γιατί εδώ σίγουρα έχει να κάνει με υποκριτική ικανότητα», συνέχισε.

Για να συμφωνήσει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα