Γιώργος Παπαδάκης: Τι είπε για την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από την εκπομπή

Απούσα για τρίτη ημέρα ήταν η Μπάγια Αντωνοπούλου από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε αναφερθεί στην απουσία της και τις δυο προηγούμενες ημέρες, τονίζοντας ότι λείπει από το πλατό.

Την Πέμπτη ο παρουσιαστής της εκπομπής μίλησε πιο συγκεκριμένα, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τους δυο να έχουν έρθει σε ρήξη λόγω ενός καυγά που σημειώθηκε μεταξύ τους.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν επιβεβαίωσε ξεκάθαρα τις φήμες, ωστόσο, το έκανε εμμέσως λέγοντας μεταξύ άλλων ότι είναι λογικό να δημιουργούνται εντάσεις κάποιες φορές.

«Λείπει η Μπάγια μας. Η Μπάγια έκανε μια καταπληκτική δουλειά, εγώ την καταχάρηκα το καλοκαίρι μαζί με τον Νίκο Ρογκάκο. Στον Νίκο Ρογκάκο έδωσαν άδεια, στην Μπάγια δεν έδωσαν άδεια. Δημιουργούνται και εντάσεις, αναμφισβήτητα, όταν είσαι πολύ κουρασμένος που μπορεί να μην ευθύνεσαι εσύ, αλλά να ευθύνονται οι άλλοι. Αυτά δεν θα τα συζητήσουμε. Είναι μια οικογενειακή υπόθεση κι εμείς τα οικογενειακά μας δεν τα βγάζουμε, ούτε θα γίνουμε βορά σε ανταγωνιστικές εκπομπές ή σε site. Μια χαρά είμαστε και σήμερα μάλιστα θέλουμε να αφιερώσουμε την εκπομπή μας στη Μπάγια μας. Έχει τα γενέθλιά της. Δεν θα πούμε τα πόσα χρόνια κλείνει αλλά το σίγουρο είναι ότι την έχασες γιατί έχει βρει ένα καλό παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μένει τώρα να δούμε αν και πότε θα επιστρέψει η δημοσιογράφος στην εκποκμπή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ