Χαμός στον ΑΝΤ1: Ο Κανάκης τα έκανε... λαμπόγυαλο!

 Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και προβλήθηκαν στη χθεσινή  εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, λέγοντας μεταξύ άλλων πως νιώθει απαξιωμένος.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τον Αντώνη Κανάκη να βρίσκεται στο «στόχαστρο» αυτής της κόντρας, αφού θεωρείται ότι αυτός δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τον Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δε θα βγει ποτέ στον αέρα. Έναν μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη. Έναν μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία.

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν «τι πρόβλημα έχεις με εμάς»; Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό». Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε». Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1. Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του συναδέλφου του τονίζοντας: «Έγιναν συστάσεις ότι στον τηλεοπτικό αέρα δεν θα έπρεπε να ειπωθούν συγκεκριμένα πράγματα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα