Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα από το νέο της σπίτι!

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα από το νέο της σπίτι!

 Δεκαπέντε λεπτά πριν από τις οκτώ, έπεσαν οι πρώτοι τίτλοι αρχής της σεζόν για το Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, να μας καλωσορίζει από το ολοκαίνουριο πλατό της. Πιο ζεστά χρώματα σε σκηνικό που θυμίζει σπίτι, μέσα από το οποίο η παρουσιάστρια είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές, αλλά και στους συνεργάτες της. Μαζί της φέτος είναι οι: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Χρήστος Βαρθαλίτης, Μαρία Αντωνά και Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Η καινούρια μέρα φέρνει και νέα γεγονότα, οπότε ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, από τις 9:00 έως τις 9:30, μέσα από τη σύνδεση με τον Alpha 989, θα φροντίζουν και φέτος για την ενημέρωσή του κοινού.

Οι πιο αναγνωρισμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους ολοκληρώνουν την επιτυχημένη συνταγή τού «Happy Day στον Alpha», καλύπτοντας κάθε γευστική, αισθητική και χρηστική ανάγκη μας: o Chef Ζαν Λουί Καψαλάς, οι Fashion Bloggers Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, η Beauty Editor Σουζάνα Κεγγίτση, η Αισθητικός Δήμητρα Γουλά και o επιστημονικός συνεργάτης, Καρδιολόγος – Καθηγητής του YALE University Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπή βρίσκεται σταθερά από την πρώτη μέρα η Μαίρη Παλιαλέξη.

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα