Nomads 2: Τα τέσσερα ονόματα-έκπληξη που συζητούν

Nomads 2: Τα τέσσερα ονόματα-έκπληξη που συζητούν

Αν και τη φετινή σεζόν ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολλά στη μυθοπλασία βγάζοντας αρκετές καινούργιες ελληνικές σειρές, εντούτοις τον επόμενο μήνα στο prime time του θα πάρει θέση και ο δεύτερος κύκλος του «Nomads».

Στη λίστα με τους υποψήφιους πάντως ξεχωρίζουν ορισμένα πρόσωπα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τα δούμε τελικά να επιβιώνουν στη Μαδαγασκάρη. Χαρακτηριστικά, ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, αναφέρει δύο περιπτώσεις: τους «κολλητούς» και την… έμπειρη!

Η πρώτη περίπτωση, των «κολλητών» αφορά δύο ηθοποιούς που τα τελευταία χρόνια μάλιστα δεν ζουν στη χώρα μας, αλλά στην Αμερική. Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και τον Πάνο Βλάχο που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να γίνουν «Nomads» στη Μαδαγασκάρη.

Εκτός όμως από τους δύο ηθοποιούς που αν τελικά «κλείσουν» θα βρεθούν από το Χόλιγουντ στη Μαδαγασκάρη, υπάρχει κι ένα ακόμα πρόσωπο έκπληξη στον κατάλογο, καθώς με το life style της δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο… εξτρίμ καταστάσεις. Ο λόγος για την... Αννίτα Ναθαναήλ.

Τέλος, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Μαντώ Γαστεράτου στο "Splash", η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όχι μόνο έχει δεχτεί πρόταση από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά έχει περάσει και τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους για τη συμμετοχή της.

 

tvnea.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα