Survivor - διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Survivor -  διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Βραδιά αποχώρησης είναι η σημερινή για το Survivor με την αγωνία να χτυπά κόκκινο όσο ο τελικός πλησιάζει.

Άλλος ένας συγκλονιστικός αγώνας εξελίχθηκε στο Survivor που είχε ως νικητές τον Χάρη Γιακουμάτο και την Βιργινία Δικαιούλια.

Στο Συμβούλιο, ο Ηλίας Γκότσης, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεοδώρου βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Με βάση τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας των τηλεθεατών, το βράδυ της Τρίτης θα μάθουμε ποιος αποχωρεί από το Survivor.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση πήρε ο Νικόλας, καθώς τον ψήφισαν και οι τέσσερις παίκτες της πρώην ομάδας των Διασήμων. Αντιστοίχως, οι τρεις πρώην Μαχητές ψήφισαν όλοι την Μελίνα Μεταξά.

Στη συνέχεια, η Βιργινία ψήφισε τον Πάνο και ο Χάρης τον Ηλία. Έτσι, οι τρεις Μαχητές είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Και αυτή τη φορά δεν έλειψαν οι μπηχτές και από τις δύο πλευρές, ειδικά μεταξύ Νικόλας – Μελίνας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αυτός που έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους στην ομαδική ψηφοφορία είναι ο Πάνος Θεοδώρου ο οποίος αναμένεται και να αποχωρήσει από το Survivor.

Πρόκειται βέβαια μόνο για διαρροές ... οπότε οριστική επιβεβαίωση της αποχώρησης από το Survivor, θα έχουμε το βράδυ με την προβολή του επεισοδίου!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα