Power of Love – Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Power of Love – Τελικός: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

Το Power of Love έριξε αυλαία μετά από περίπου πέντε μήνες με ερωτικά σκιρτήματα, απογοητεύσεις, ραντεβού, αγάπες, καβγάδες, φιλίες και έχθρες. Στον μεγάλο τελικό, μέσα από τις ψηφοφορίες του κοινού και των παικτών, νικητές αναδείχθηκαν στο τελευταίο Gala ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη. Οι δυο τους κέρδισαν το έπαθλο των 10.000 €.

Ο Πάνος πήρε 4 βαθμούς από την ψηφοφορία των παικτών κάτι που αποδείχτηκε καθοριστικό για τη νίκη του, καθώς από το κοινό έλαβε μόνο 2 βαθμούς. Άτυχος ο Σωκράτης, ο οποίος έχασε τη νίκη επειδή δεν τον ψήφισε το σπίτι.

Σε αντίθεση με τον Πάνο, η Στέλλα ήρθε πρώτη στην ψηφοφορία του κοινού και η νίκη γι’ αυτήν ήταν ξεκάθαρη. Νωρίτερα είχε ισοψηφίσει με την Τζούλια στην πρώτη θέση της ψηφοφορίας των παικτών.

Την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποχώρησε εκνευρισμένος και απογοητευμένος. Ο παίκτης ήρθε πρώτος στην προτίμηση των τηλεθεατών, όμως οι συμπαίκτες του, τού στέρησαν τη νίκη.

Από την ψηφοφορία των παικτών που πραγματοποιήθηκε τις πέντε μέρες της εβδομάδας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Στέλλα Μιζεράκη 24
Τζούλια Καραγιάννη 24
Κυριακή Τσανικίδη 12

ΑΓΟΡΙΑ

Πάνος Ζάρλας 21
Μιχάλης Κάββαλος 20
Παναγιώτης Θεόφιλος 10
Σωκράτης Ελ Γκαμαλί 9

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα