Survivor 2: Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και καθαριότητας!

Survivor 2: Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο άνεσης και καθαριότητας!

Διάσημοι και Μαχητές του survivor 2 αγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο για το έπαθλο της άνεσης. Μόνο που αυτή τη φορά πέρα από την άνεση υπήρχε και η καθαριότητα! Και ο αγώνας έβγαλε νικητή με μια μεγάλη ανατροπή!

Πριν ξεκινήσει το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες των δυο ομάδων πως εκτός από τα κρεβάτια και τα μαξιλάρια οι διαγωνιζόμενοι της νικήτριας ομάδας θα έκαναν ένα απολαυστικό ντουζ με αφρόλουτρα και σαμπουάν.

Όπως είναι φυσιολογικό οι παίκτες χάρηκαν πάρα πολύ και ήταν μεγάλο δέλεαρ για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να κερδίσουν το έπαθλο. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψαν αρκετά. Οι δυνάμεις όλων των παικτών πλέον δεν είναι μεγάλες καθώς η πείνα τους έχει κάνει αδύναμους ωστόσο προσπάθησαν όλοι πάρα πολύ.

Τελικά αυτοί που… καθάρισαν ήταν οι Διάσημοι καθώς κατάφεραν και επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους με 10-8, κάνοντας όμως μια μεγάλη ανατροπή, καθώς έχαναν με 8-3!

Οι Διάσημοι ευχαριστήθηκαν το έπαθλο τους όσο τίποτα άλλο, έπαιξαν σαν μικρά παιδιά, έκαναν αστεία, μα πάνω από όλα έκανα μπάνιο με σαπούνι! 

Όσο για το δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό και συγκεκριμένα ένα πεϊνιρλί, νικητές ήταν οι Μαχητές σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε πολύ με μπιλιάρδο! 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα