Survivor 2: Μοιράστηκαν τις νίκες! Η μεγάλη έκπληξη με τους συγγενείς!

Survivor 2: Μοιράστηκαν τις νίκες! Η μεγάλη έκπληξη με τους συγγενείς!

Σε μεγάλη μάχη και μοιρασιά  εξελίχθηκε το σημερινό survivor για Μαχητές και Διάσημους.

Στο πρώτο αγώνισμα που απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα αλλά και στόχο οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών κατάφεραν να πάρουν μια ακόμη νίκη με πολύ καλό αποτέλεσμα αφήνοντας πίσω τους Διάσημους με 10 – 4. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ωραίο και πλούσιο γεύμα σε εστιατόριο.

Στο δεύτερο αγώνισμα οι Διάσημοι πήραν την εκδίκησή τους και γεύτηκαν τα γλυκά.

Xθες ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τον Νάσο Παπαργυρόπουλο για την ανοδική πορεία που έχουν τελευταία οι Διάσημοι. Ο παίκτης των Μαχητών του Survivor 2 έδωσε την απάντησή του, με τους αντίπαλους να τον κοιτούν με απορία.

«Σάκη, δεν υπάρχουν πλέον Διάσημοι. Προστεθήκαμε δύο πρώην Διάσημοι σε μια ομάδα που είχε έναν κορμό πέντε Μαχητών… Και τέσσερις Μαχητές σε μια ομάδα που είχε τρεις Διασήμους. Άρα λοιπόν, δεν ισχύει πλέον αυτό. Είναι πράγματι σαν να έχει ξεκινήσει το παιχνίδι από την αρχή. Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Δεν έχει τύχει να συνεργαστώ με τον Χάρη, την Βιργινία ή τον Κωνσταντίνο που πήγε στην ομάδα πριν φύγει, τη Μελίνα… Δεν ξέρω πώς η καινούργια χημεία μπορεί να επηρεάσει τους Διασήμους…», είπε μεταξύ άλλων ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Στο μεταξύ, στο τρέιλερ που προβλήθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας είδαμε στιγμιότυπα, όπως την μητέρα της Ροδάνθης, τον αδελφό της Κατερίνας, την Λάουρα Νάργες για τον Μιχάλη, το κορίτσι του Ηλία και πολλούς άλλους.

Με την συγκίνηση και τα δάκρυα των παικτών να είναι ασυγκράτητα, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν και ακούν!

Η ομάδα που θα νικήσει στο αγώνισμα θα περάσει ένα απόγευμα με τα πρόσωπα που ταξίδεψαν από την Ελλάδα.

Μεγάλη η μάχη λοιπόν σήμερα για το πολυπόθητο έπαθλο!

Δείτε το τρέιλερ


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα