Σελίμ Σελτζούκ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχτηκε να μπει ξανά στο MasterChef

Σελίμ Σελτζούκ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν δέχτηκε να μπει ξανά στο MasterChef

Ο Σελίμ Σελτζούκ ήταν ένας ααπό τους παίκτες του MasterChef που έκλεψε τις εντυπώσεις και έγινε αγαπητός από το κοινό. ΟΣελίμ  ήταν υποψήφιος για αποχώρηση με αντίπαλο του την  Ηλέκτρα Τσουρουνάκη στην οποία ο ι χρήστες του twitter είχαν κίνει άδικη την αποχώρηση του Σελιμ γιατί η παίκτρια είχε δεχτεί πολύ βοήθεια από τον εξώστη για το πιάτο της, σε βαθμό που σχολιάστηκε έντονα από τους τρεις κριτές.

Ο Σελίμ Σελτζούκ απάντησε στο περιοδικό DownTown και στη Νάνσυ Φαφούτη γιατί δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι για να διαγωνιστεί, όπως έκαναν άλλοι παίκτες που αποχώρησαν.

«Μπορούσα να γυρίσω και είχα επικοινωνία με την παραγωγή. Απλώς, έξω είχα αφήσει κάποια πράγματα, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου, τους πελάτες μου. Εκεί έβλεπα κάθε μέρα τους ίδιους ανθρώπους, το ίδιο πράγμα. Ήμασταν χωρίς μουσική, χωρίς τηλεόραση… Ε, τρελαίνεσαι. μπορούσα να γυρίσω, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω. Επίσης, σκεφτόμουν ότι αν ξαναέμπαινα μέσα ίσως να ήταν άδικο. Φαντάσου να πήγαινα στον τελικό και να κέρδιζα κατά λάθος Δεν θα ήταν ωραίο για τα άλλα παιδιά που δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπούν μέσα», είπε ο Σελίμ.