Ο Κώστας Σόμμερ αποχώρησε από το Dancing with the stars

Ο Κώστας Σόμμερ και η παρτενέρ του Tζένη ήταν αυτοί που υποχρεώθηκαν σε αποχώρηση από το «Dancing with the stars», μετά το live της Κυριακής. Παρόλο που έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στον ένα μήνα του σόου και απέσπασαν την πέμπτη υψηλότερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής με 32 πόντους, δεν ψηφίστηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι ο Σόμμερ έγινε ο τρίτος αστέρας που φεύγει μετά τις Φωτεινή Πιπιλή και Βίκυ Κουλιανού που είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες.

Έκπληξη αποτέλεσε η παραμονή του Δημήτρη Βλάχου και της παρτενέρ του Μαρίας. Ο ηθοποιός δεν πήγε καλά στο χορευτικό του, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του και είχε μακράν την χαμηλότερη βαθμολογία με 24 βαθμούς, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται ότι τον ψήφισε μαζικά να παραμείνει στο σόου.

Την καλύτερη εμφάνιση βάσει βαθμολογίας πέτυχαν οι Σταμάτης Γαρδέλης και η παρτενέρ του Έφη με 36 βαθμούς, ενώ υψηλή βαθμολογία είχε για ακόμα μια εβδομάδα η Ευγενία ΜανωλίδουΜατθίλδη Μαγγίρα με τον Ρίτσαρντ και η Ερρικα Πρεζεράκου με τον Θοδωρή, που είχαν από 33 βαθμούς. με τον παρτενέρ της Ηλία (34 βαθμοί). Ακολούθησαν σε βαθμούς οι

Όπως προαναφέρθηκε, οι Κώστας Σόμμερ και Τζένη απέσπασαν 32 βαθμούς αλλά ήταν εκείνοι που τελικά αποχώρησαν, μετά και την ψήφο στο κοινό. Από 30 βαθμούς απέσπασαν οι Σάββας Πούμπουρας και Έμιλυ, Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρη και Αλέξανδρος, Μιχάλης Ζαμπίδης και Άννα και Πηγή Δεβετζή και Παναγιώτης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα