Survivor Spoiler: Αυτή είναι η τετράδα του ημιτελικού. Όλα στον αέρα

Τι θα γίνει στον ημιτελικό και στον μεγάλο τελικό του Survivor; Εκεί θα δούμε πιθανότατα δυο ψηφοφορίες. Η πρώτη θα γίνει για να φύγουν οι δυο πρώτοι παίκτες, ενώ θα γίνει μια ακόμη για τους δυο φιναλίστ ένας εκ των οποίων θα πάρει τις 100.000 ευρώ.

Μεγάλο φαβορί για τη νίκη δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έιναι σαν έχει ήδη τα χρήματα στην τσέπη, ενώ ο μεγάλος αντίπαλός του θα είναι ο Μάριος Ιωαννίδης με όλη την Κύπρο στο πλευρό του.

Σήμερα θα δούμε το αγώνισμα της ασυλίας στο οποίο ένας παίκτης θα κερδίσει το πρώτο κολιέ, ενώ το δεύτερο θα δοθεί λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού.

Με τις μέχρι τώρα διαρροές και με βάσει την 24ωρη ψηφοφορία ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα είναι ένας εκ των Γιάννη Σπαλιάρα και Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Μάλιστα μια διαρροή που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα αναφέρει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας φτάνει στον τελικό παίρνοντας τη μια από τις δυο ασυλίες.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, όπως ανέφερε, στο επόμενο συμβούλιο του νησιού θα αποχωρήσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, όμως η καλεσμένη της εκπομπής, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, τόνισε πως ξέρει πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκπληκτη είπε: «Ο μισθοφόρος και όχι ο Σπαλιάρας... κοίτα να δεις αυτός που δεν είχε απόδοση, που κορόιδευαν...»!
Η αποχώρηση η σημερινή είναι η τελευταία.

Εν συνεχεία όπως γνωρίζουμε τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες φυγαδεύτηκαν από την παραγωγή προκειμένου να αποφευχθούν οι διαρροές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, θα παρακολουθήσουμε στιγμές μεγάλης έντασης στο Survivor. Οι πληροφορίες της δημοσιογράφου -τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν είναι επιβεβαιωμένες- λένε πως: «Την ασυλία την κερδίζει ο Ντάνος και βγάζει στον τάκο τον μισθοφόρο. Παραμένει ο Σπαλιάρας και όταν αποχωρεί ο μισθοφόρος, πάει ο Αγγελόπουλος να τον αγκαλιάσει και ο Αναγνωστόπουλος δεν τον πλησιάζει και γίνεται μια κόντρα. Να σας πω ότι αυτό έχει βάση γιατί οι δύο παίκτες δεν τα πάνε καλά και σύμφωνα με δικές μας επιβεβαιωμένες πληροφορίες μεταξύ τους πίσω από τις κάμερες υπήρχε συχνά ένταση».

Παρ’ όλα αυτά, επειδή τα spoiler που φτάνουν είναι πολλά, πληροφορίες του zappIT λένε πως από το παιχνίδι θα αποχωρήσει πριν τον ημιτελικό ο Γιάννης Σπαλιάρας. Τι από όλα αυτά ισχύει; Λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα φανερωθούν…



Μάλλον όμως δεν τα κατάφεραν αφού η τελική τετράδα διέρρευσε και αποτελείται από τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και πιθανότατα Γιάννη Σπαλιάρα.

Πολλά θα γίνουν μέχρι τις 5 Ιουλίου. Υπομονή!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα