Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας - Βίντεο

Με μια πολεμική περιπέτεια, ένα δραματικό θρίλερ και τρεις ρομαντικές ταινίες, όλα ευρωπαϊκής παραγωγής, υποδεχόμαστε τον κινηματογραφικό Αύγουστο.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα.

«Αόρατος Εχθρός»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Γκάβιν Χουντ με τους: Έλεν Μίρεν, Άαρον Πολ, Άλαν Ρίκμαν

Μια πολυεθνική επιχείρηση των νατοϊκών δυνάμεων με drones, της οποίας ηγείται μια Βρετανίδα συνταγματάρχης, αναγνωρίζει στο Ναϊρόμπι τρεις καταζητούμενους, έτοιμους για τρομοκρατικό χτύπημα. Ενώ όμως όλα είναι έτοιμα για το βομβαρδισμό τους, η είσοδος ενός μικρού κοριτσιού στη ζώνη πυρός αλλάζει δραματικά τα δεδομένα.

 

«Κάτω Από τον Ήλιο»

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο με τους: Τίλντα Σουίντον, Ρέιφ Φάινς, Ματίας Σένερτς, Ντακότα Τζόνσον

Έπειτα από επέμβαση στις φωνητικές χορδές, μια ροκ τραγουδίστρια ξεκουράζεται με τον σύντροφό της σε μια απομονωμένη νησιώτικη βίλα. Ο ξαφνικός ερχομός ενός παλιού εραστή της και της νεαρής κόρης του θα ζωντανέψει επώδυνες μνήμες και θα δημιουργήσει επικίνδυνες εντάσεις.


«Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη»

Ιταλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Έλα Λεμχάγκεν με τους: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κλαούντια Καρντινάλε, Ραούλ Λούκα

Η Μάγκι και η έφηβη κόρη της ταξιδεύουν από τη Νέα Υόρκη στην Τοσκάνη, όπου συναντούν τον παλιό έρωτα της πρώτης Λούκα. Όμως η μικρή θέλει να γυρίσει πίσω, οπότε κλέβει το αμάξι του και μαζί με την υπερήλικη μητέρα του το σκάνε για τη Ρώμη.

 

«Πριν Έρθεις Εσύ»

Αγγλοαμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τία Σάροκ με τους: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Τζάνετ ΜακΤίρ

Η γλυκιά κι αισιόδοξη Λου αναλαμβάνει τη φροντίδα του νεαρού και πάμπλουτου Γουίλ, ο οποίος είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Προσπαθεί να δώσει νόημα στη ζωή του και να τον διασκεδάσει, αλλά εκείνος φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του.

 

«Storia d’ Amore»

Ιταλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κλαούντιο Κουπελίνι με τους: Έλιο Τζερμάνο, Αστρίντ Μπερζέ - Φρισμπί, Βαλέριο Μπινάσκο

Ο ξενοδοχοϋπάλληλος Φάουστο και η Ναντίν, που φιλοδοξεί να κάνει καριέρα μανεκέν, συναντιούνται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού. Η ανέμελη γνωριμία τους όμως θα πάρει γρήγορα ανεξέλεγκτη τροπή και θα οδηγήσει τον Φάουστο στη φυλακή και τη Ναντίν στις πασαρέλες του Μιλάνου.

 

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα