Πάμε Πακέτο: Συγκλονιστικό πακέτο πατέρα - κόρης μετά από 22χρόνια

Για μιά ακόμη φορά η Βίκυ Χατζηβασιλείου κατάφερε να μας καθηλώσει με ένα ακόμη  συγκλονιστικό Πάμε  Πακέτο. Ένας πατέρας και μία κόρη που έχουν χαθεί τα δεσμά μεταξύ τους τα τελευταία 22χρόνια. Μια συγκλονιστική πορεία για το μικρό κορίτσι μετά το χωρισμό των γονιών της.

Η παραλήπτρια η κόρη , Σύλβια, που μετά τον χωρισμό των γονιών της δεν μεγάλωσε, όμως, ούτε με τη μητέρα της, αφού κι εκείνη την εγκατέλειψε στους γονείς της.

Όταν η Σύλβια βρισκόταν στην εφηβεία, θέλησε να επισκεφθεί τον πατέρα της και να ζήσει μαζί του. Ωστόσο, εκείνος είχε δημιουργήσει καινούρια οικογένεια και η παραλήπτρια για δύο χρόνια αναγκάστηκε να ζήσει σε ίδρυμα. Μια παρεξήγηση, η οποία συνέβη μεταξύ τους πριν 22 χρόνια, στάθηκε αφορμή να χάσει ο ένας τα ίχνη του άλλου.

 

Ο πατέρας πήγε στο Πάμε Πακέτο με την ελπίδα να τον αγκαλιάσει η κόρη του. Η παρουσιάστρια ρώτησε τον πατέρα είστε έτοιμος να ζητήσετε συγνώμη;

Ο ισχυρός χαρακτήρας του δεν τον άφησε όμως να  ζητήσει συγνώμη. Η κόρη στην αρχή είναι διστακτική έχει περάσει δύσκολα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα