Η Παγώνη για τη λοίμωξη του Χρήστου Μάστορα: Είναι σπάνιο και δύσκολο, σιγά σιγά αντιμετωπίζεται

Η Παγώνη για τη λοίμωξη του Χρήστου Μάστορα: Είναι σπάνιο και δύσκολο, σιγά σιγά αντιμετωπίζεται

Στο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα τον Χρήστο Μάστορα αναφέρθηκε σήμερα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ο τραγουδιστής, το μεσημέρι της Πέμπτης, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram εξήγησε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19.

Παγώνη για τον Χρήστο Μάστορα: «Σπάνια περίπτωση»

«Ο κορονοϊός με τις υποπαραλλαγές εδώ είναι και έχει αφήσει όλα αυτά τα οποία βλέπετε και τα long Covid και όλα αυτά», είπε μιλώντας στο MEGA, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Αυτό είναι μια σπάνια περίπτωση, το ξέρουμε, είναι δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος», συμπλήρωσε και συνέχισε:

«Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο. Αν έχουμε μια οξεία μορφή, χρειάζεται κάποιες ημέρες και μετά σταδιακά θα περάσει με αντιφλεγμονώδη, αν είναι μια χρόνια μορφή η οποία μπορεί να είναι από ένα συστηματικό νόσημα, και είναι εκδήλωση συστηματικού νοσήματος κρατάει πάρα πολύ. Θέλει χρόνο, δεν περνάει από τη μία ημέρα στην άλλη.

Είναι τραγικό, το ξέρω, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Δεν είναι για να χάσεις το μάτι, αλλά είναι μια δύσκολη περίπτωση που θέλει την εξέλιξή της και σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί. Αλλά είναι σπάνιες περιπτώσεις», συμπληρώνει.

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα