Χαλαρά μπράτσα τέλος – 4 απλές ασκήσεις

Χαλαρά μπράτσα τέλος – 4 απλές ασκήσεις

Οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν, ένα από τα σημεία του σώματος που βλέπουν να χαλαρώνει αρκετά είναι τα μπράτσα.

Εάν δεν είστε από αυτές που η γυμναστική είναι το φόρτε σας και ούτε επισκέπτεστε συχνά το γυμναστήριο, τα χαλαρά μπράτσα στην εμφάνισή σας είναι πιθανό να σας ενοχλούν. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο σημείο του σώματος δεν κρύβεται εύκολα όπως ενδεχομένως η κοιλιά.

Αν κάθε φορά που τολμάτε να φορέσετε μπλούζες ή φορέματα με κοντά μανίκια απογοητεύεστε τότε αυτό το άρθρο σας αφορά.

Υπάρχουν ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε μόνες στο σπίτι σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε και να αφιερώσετε λίγα λεπτά από την ημέρα σας.

Ο μοναδικός εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένα λάστιχο γυμναστικής – το οποίο παρεμπιπτόντως κάνει θαύματα στο σώμα. Οι ασκήσεις με λάστιχο ή ελατήρια δεν “φουσκώνουν” τους μύες όπως οι ασκήσεις με τα βάρη αλλά τους “μακραίνουν”.

Οι 4 ασκήσεις για χαλαρά μπράτσα

Στο παρακάτω βίντεο στο TikTok η instructor παρουσιάζει 4 ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν τα χαλαρά μπράτσα και είναι ιδανικές ακόμη και για γυναίκες άνω των 50, αφού είναι εξαιρετικά απλές.

Βάλτε αυτές τις 4 ασκήσεις στην καθημερινότητά σας προσπαθώντας ανά λίγες μέρες να αυξήσετε τις επαναλήψεις. Ξεκινήστε με 8 επαναλήψεις Χ 2 φορές κάθε άσκηση και σταδιακά διπλασιάστε τις επαναλήψεις.

Το σίγουρο είναι ότι καθώς θα βλέπετε το σημείο του σώματός σας να μεταμορφώνεται θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε και άλλες ασκήσεις για το υπόλοιπο κορμί!

@nikiwibrowfitness Stay Fit and Fabulous over 50 with Home Workouts!  Transform your fitness journey with these effective arm exercises for women over 50! #tonedarmsandabs #HomeWorkouts #WomenOver50Fitness #armexercisesforeveryone ♬ Best of My Love - The Emotions

Πηγή: instyle.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα