6 tips για να ανακουφιστείτε από τους πόνους της περιόδου

6 tips για να ανακουφιστείτε από τους πόνους της περιόδου

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πάντα πίστευα πως οι μέρες που μεσολαβούν από τη μια μου περίοδο στην άλλη είναι μηδαμινές. Και αυτό ειδικά το καλοκαίρι μέσα στη ζέστη γίνεται ακόμα χειρότερο αν σκεφτείς ότι αφενώς η θερμοκρασία μας ανεβαίνει όταν έχουμε περίοδο ενώ τα πονάκια και η αιμορραγία δεν είναι ό,τι πιο «άνετο» για να κάνεις τις βόλτες σου.

Με αυτά όμως τα 6 tips θα μπορέσεις να βγεις αλώβητη από αυτές τις «δύσκολες» μέρες του μήνα.

1. Να καταγράφεις τον κύκλο σου

Πλέον υπάρχουν αρκετές εφαρμογές στα κινητά με τις οποίες μπορείς να καταγράφεις την περίοδό σου απλά σημειώνοντας ποια ημέρα σου έρχεται και πόσο περίπου έχεις παρατηρήσει ότι σου κρατάει. Και ύστερα αυτές οι εφαρμογές σε ενημερώνουν για το πότε θα έρθει η επόμενη περίοδός σου αλλά και για το πότε είναι οι γόνιμες μέρες σου.

Αν δεν θες να κατεβάσεις μια τέτοια εφαρμογή μπορείς πατροπαράδοτα να καταγράφεις το κάθε πότε σου έρχεται στην ατζέντα σου. Έτσι, θα μπορείς να υπολογίσεις πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να κλείσεις τις διακοπές σου και γενικά θα είσαι «ετοιμοπόλεμη» έχοντας στο ντουλάπι του μπάνιου σου όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για εκείνες τις μέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα