Κορονοϊός: Τα θρεπτικά συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο λοίμωξης

Κορονοϊός: Τα θρεπτικά συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο λοίμωξης

Οι γυναίκες που λαμβάνουν συγκεκριμένα συμπληρώματα διατροφής, αντιμετωπίζουν μειωμένο κίνδυνο να μολυνθούν από κορονοϊό, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης. 
Για λόγους που παραμένουν ασαφείς, δεν ισχύει το ίδιο για τoυς άνδρες.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Κριστίνα Μένι του Τμήματος Γενετικής Επιδημιολογίας του Βασιλικού Κολλεγίου (King's) του Λονδίνου, ανέλυσαν στοιχεία για 372.270 ανθρώπους, από τους οποίους οι 175.652 έπαιρναν τακτικά διάφορα συμπληρώματα διατροφής, ενώ οι 23.521 διαγνώστηκαν με κορονοϊό......

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα