Η διατροφή που βάζει φρένο στην πείνα

Η διατροφή που βάζει φρένο στην πείνα

Η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή στους περισσότερους από εμάς: αποφασίζουμε να χάσουμε μερικά κιλά, περιορίζουμε τις ποσότητες τροφής που καταναλώνουμε, αλλά η πείνα μας τελικά τινάζει κάθε προσπάθεια και πρόοδό μας στον αέρα, ωθώντας μας στην υπερφαγία.

Προκειμένου λοιπόν να αποτρέψουμε το αίσθημα της πείνας και να καταφέρουμε να αδυνατίσουμε, θα πρέπει να υιοθετήσουμε τις σωστές διατροφικές συνήθειες. Οι παρακάτω διατροφικές συμβουλές θα μας βοηθήσουν να περιορίσουμε την πείνα μας και τελικά να χάσουμε βάρος.

Ξεκινάμε την ημέρα μας τρώγοντας πρωινό
Μπορεί στην προσπάθειά μας να γλιτώσουμε θερμίδες και να αδυνατίσουμε γρηγορότερα να παραλείπουμε το πρωινό, αυτή όμως δεν είναι μια έξυπνη τακτική. Το πρωινό όχι μόνο μας χαρίζει ενέργεια, ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την ημέρα μας, αλλά επίσης μας κρατάει χορτάτους μέχρι το επόμενο γεύμα μας.

Πίνουμε πολλά υγρά
Πολλές φορές νομίζετε ότι πεινάμε, ενώ στην πραγματικότητα έχει αφυδατωθεί ο οργανισμός μας. Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε συνεχώς ενυδατωμένοι, έχοντας πάντα κοντά μας ένα μπουκαλάκι νερό.... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife