Διαβήτης: Πόσο επηρεάζει η ώρα που παίρνεις το πρωινό σου

Διαβήτης: Πόσο επηρεάζει η ώρα που παίρνεις το πρωινό σου

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και θα δοθεί έμφαση στην αυτοπροβολή. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, γενναιοδωρία, ανάγκη για κατάκτηση. Οι ψυχολογικά ταλαιπωρημένοι θα εστιάσουν στην εσωτερική τόνωση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για διασκέδαση για ψυχαγωγία και για κοινωνικοποίηση. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές, δεν αποκλείεται κάποιοι να εντυπωσιαστούν από πρόσωπο που θα καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα είναι σε θέση να πάρουν δυναμικές αποφάσεις, ίσως κάποιοι να προχωρήσουν στο θέμα της δέσμευσης ή της συγκατοίκησης. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν γνωριμίες, έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης οι ηγετικοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να υπερισχύσουν, αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. 

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα είναι μία θετική όψη, τα συναισθήματα θα έχουν τη δυνατότητα να εκδηλωθούν με άμεσο και θερμό τρόπο. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία και έμπνευση, κάποιοι θα καταφέρουν να οραματιστούν, να κάνουν καινούργια σχέδια και να προχωρήσουν με αισιόδοξη διάθεση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, το ένστικτο θα είναι σωστός οδηγός στις περιπτώσεις που χρειαστεί να παρθούν γρήγορες αποφάσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα